<$BlogRSDUrl$>

zondag 14 maart 2004

Fusieclub Heren VI Graficon Elftal van het Jaar – Spijkenisse 3-8 

Door gastlogger thefreeze

Uw vaste verslaggever is op hoogtestage in Combloux en ik zou het stukje schrijven. Ik had echter geen zin en geen tijd, dus als het vuur niet in mij was gevaren (voor de reden hiervan, zie de p.s.), dan had u hier een maagdelijk stuk papier voor u gehad. Daarnaast is het voor onze verkiezing tot Graficon Elftal van het Jaar © van groot belang om wekelijks in de kolommen van de Koerier te verkeren; om te tonen dat het professioneel-sportieve vuur in ons blijft woeden, hoe diep wij ook zakken in de competitie!

De wedstrijd: de eerste doelpunten vlogen ons al snel om de oren, en de laatste doelpunten ook. Dus dat was snel bekeken. Het was duidelijk dat Spijkenisse wat kwaliteit had laten invliegen om het onderste plaatsje van de rechterkolom te verlaten. Bram was held van de wedstrijd, want hij stond op doel om de op hem afgevuurde projectielen tegen te houden. 8 heeft hij er om zijn oren gekregen, waarvan minimaal 6 met een snelheid die niet door film- of fotoapparatuur waren vast te leggen, dus u moet mij op mijn woord geloven: er kwam een lang geel wezen met bruine sokken aanrennen (tegenstander), je knipperde met je ogen, hoorde “POK! en d’r zat weer een doelpunt in, de verdediging vertwijfeld achterlatend. Zelden zo’n goed voorbeeld van het woord “schaapachtige blik” gezien.

Frank had zoon Pablo meegenomen die de lege en koude “Fusieclub Heren VI Graficon Elftal van het Jaar” Dug out op eigen initatief inruilde voor de warme met jongedames gevulde dug out van de tegenstander. Verricht voorhoedewerk die Pablo, die komt er wel. De drie doelpunten van “Fusieclub Heren VI Graficon Elftal van het Jaar” zijde werden gescoord door Uncle Jesse en gastspeler Onno (2x). Onno P. had een matinee-gig, dus kon hij invallen, waarvoor dank. Ondergetekende kreeg geel voor het feit dat hij de scheidsrechter er op wees dat zijn scooter was omgevallen en op Alecto hebben we nog even opportunities gescand bij de ABC borrel.

Groeten van Hans.

P.s. Als de tegenstander na de wedstrijd staat te janken dat hij zijn cola nog niet heeft, tellen de zes door hem gescoorde doelpunten dan eigenlijk nog wel? SMS het antwoord naar 4888 en maak kans op één van de drie Peugeot scooters of een meet-and-greet met Pablo! Uitslag op www.bj-inc.nl

This page is powered by Blogger. Isn't yours?