<$BlogRSDUrl$>

maandag 8 maart 2004

Fusieclub Heren VI Graficon Elftal van het jaar  

Deze week alleen op internet, want ik heb de verkeerde naar de redactie gemaild. Mea Culpa en heel dom, maar daarom toch ook een beetje exclusief:

Fusieclub Heren VI Graficon Elftal van het jaar – Victoria 4 – 3

Eindelijk, eindelijk, eindelijk. De start van de tweede helft van de competitie. Voor wie nog twijfelde, God is en hockeyer (en anders de weergoden wel). De gedachte achter de winterstop is heel nobel, iedereen kan herstellen van blessures. Voor de Fusieclub Heren VI Graficon team van het jaar was dit iets te fraai. Minstens drie blessures, en ook nog de sneeuw die voor veel mensen een verleiding die niet te weerstaan was. Daarom besloot de technische staf wat kwaliteit in te vliegen. Paul werd weer van stal gehaald en ook enkele spelers van Heren II gecontracteerd. Waardoor de Fusieclub Heren VI Graficon team van het jaar eigenlijk al als winnaar van het veld kwam. Uncle Jesse had zelfs zijn baard afgeschoren en het gewenste schokeffect bleef niet uit. De scherpte was zo aanwezig dat de 0-1 eigenlijk helemaal niets uitmaakte. De 1-1 van Toba, echt een hele lepe goal, was dan ook een logisch gevolg van de kwaliteit die door de thuisploeg op de mat werd gelegd. De ideale combinatie van ervaring en jonge onbevangenheid. Het publiek was ondertussen weer massaal aanwezig, dus punt 4, 5 en 6 waren in de pocket. Uncle Jesse (2x), waarvan de tweede echt heerlijk was. Koko wist op unieke wijze een pass van Paul om zeep te helpen. Frank P. sleepte de 4-3 binnen en dus ook de overwinning. De complete technische staf langs de zijlijn, Uncle Jesse met 2 fraaie goals en zijn compleet nieuwe verschijning, het publiek was weer de hele grote winnaar. Keihard 3 punten, waarschijnlijk hele dure punten. Volgende Spike City uit dat zijn nog meer echte punten.
Floris, Chris, Franky en de keeper niet te vergeten, allemaal bedankt voor deze toch wel glorieuze overwinning. Er valt nog veel meer over te schrijven, Dr. Dre, Hans, Jurriaan, Toba, Ger (onpasseerbaar in de defense) .
Na de laatste Superbowl werd één ding duidelijk (en vandaag ook weer) Good Defense beats good offense!!!!
K. Westerhuis (reageren? Westerhuis@forpresident.com)
PS K. Westerhuis is aan het trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Alle avonturen die hij meemaakt tijdens de trainingen kunnen teruggelezen worden op www.bj-inc.nl en de verslagen van de Fusieclub Heren VI Elftal van het Jaar ook natuurlijk.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?