<$BlogRSDUrl$>

maandag 22 maart 2004

Fusieclub Heren VI Graficon Elftal van het Jaar 

Het is weer maandag, dus.......

Heren VI Fusieclub Graficon Team van het Jaar © - De IJssel 6 – 1.

Na het opmerkelijk laffe pak slaag (kwaliteit invliegen om zeker 3 punten binnen te halen) was het nu weer de beurt aan Heren VI Fusieclub Graficon Team van het Jaar© om eens wat kwaliteit op de mat te leggen. Het orakel van Barcelona zei al: ‘De jeugdopleiding en de scouting moet in orde zijn, dan komt de rest vanzelf.’ Voor de wedstrijd was Heren VI Fusieclub Graficon Team van het Jaar © nog met 8 man, goed scouten en netwerken deed de rest. Björn, Christian, Lok, Nol, Erik Jan en Wouter bedankt voor het invallen. Jullie zorgden er mede voor dat de verborgen kwaliteiten van de fusieclub naar boven kwamen.
Hoewel er eerst nog tegen een achterstand werd aangekeken, de IJssel had een spits die deed denken aan Virdiz of Ravenelli, die wel heel makkelijk een strafcorner insloeg. Maar dit was slechts een incident. Ger liet zien van Italiaanse klasse te zijn als het om verdedigen ging. ‘De grijze’ raakte werkelijk geen bal meer en ging wanhopig te raadde bij de scheidsrechter, die daar natuurlijk niet intrapte.
Hierdoor kon Heren VI Fusieclub Graficon Team van het Jaar © zich bezig houden met aanvallen, aanvallen, aanvallen. Björn, Koko, Jurriaan, Christian, Jurriaan en Erik-Jan. De ene goal nog mooier dan de andere. De eerste van Jurriaan na een juweel van een combinatie over vele schijven. Een tip-in van Koko en een werkelijk snoeiharde bal van Erik-Jan. En pure dominantie over 70 minuten. Toba was ongelukkig in zijn acties, maar wist het publiek toch te strelen met één juweeltje waarmee hij met één beweging twee man het bos instuurde.
En om nog eenmaal het orakel uit Barcelona te citeren: ‘Een goede coach maakt het verschil.’ Nu heeft Heren VI Fusieclub Graficon Team van het Jaar © coach Robbie na de winterstop aangesteld, 3 wedstrijden 6 punten. Dat doet hij toch niet verkeerd. Waarmee het succes wel zo ongeveer verklaard is. Hans bedankt voor het waarnemen van het hele gebeuren. De treurigheid van Spike-City werd tot op het bot blootgelegd.
K.Westerhuis (reageren? Westerhuis@forpresident.com)
PS. Juliana overleden. Het is als een soort tante waar je één keer per jaar naar toe ging (maar wat wel leuk was) is overleden. Het deed mij goed om te zien dat zelfs in de bekende voetbalstadions, waar Joden, gas, kanker en hoerenjong hoogtij vieren, het fatsoen werd opgebracht om echt een minuut stil te zijn. Daarom om met Willi Alberti te spreken… Juliana Bedankt.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?