<$BlogRSDUrl$>

donderdag 4 maart 2004

The Darkness 


Eind vorig jaar stonden voor de leek opeens in de Hitparade. The Darkness. Ouderwetse glam-rock. Gibson gitaren, Marshallversterkers en rammen maar. Beetje rare kleren, tegenwoordig een rare clip erbij en klaar. Ze veroorzaakten een kleine schok in de muziekwereld, die op dat moment werd gedomineerd door Idols, boybands en hele coole, gevaarlijke rappers. De schok was niet zo groot als de bomkrater die Nirvana achterliet toen zij met Smells Like teen Spirit kwamen, maar een stevige rimpeling in de vijver was het wel. En ook live laten ze zien dat ze weten wat rocken is.

The Black Eyed Peas lieten vorig jaar en nu nog steeds zien dat Hip Hop niet alles Ho's, bitches, pimps etc is. Lekkere muziek en vooral heel vrolijk. Totaal iets anders dan The Darkness, maar ook heel vrolijk en lekkere muziek. Maar daar kan The Freeze veel beter over vertellen.
En vandaag kwam Giel Beelen (het grootste talent op de Nederlandse radio) met heel opmerkelijk nieuws. Na het opnemen van de nieuwe videoclip gaan The Darkness de studio in met ......The Black Eyed Peas. Heb werkelijk geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen. Kijk er wel naar uit. Wie weet een revolutie. Alvast een naam vootr de nieuwe muziekstroming.
De Glam Hop.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?