<$BlogRSDUrl$>

dinsdag 24 februari 2004

Publiceer je boek 

Als een weblog begint als onbekende Nederlander (OBN'er), dan hoop je natuurlijk dat na een tijdje veel mensen alle posts lezen, je mening bekend wordt en je zo langzaam het schnabbelcircuit in rolt (misschien wel wordt gezien als deskundige), steeds vaker op tv verschijnt, zelfs in de roddelbladen komt, een soapie als partner krijgt. En dan komt het voorstel om je stukken van je log te bundelen. Dan ben je aan de 'top', want een beetje bekende Nederlander krijgt of een tv-ploeg of een uitgever over de vloer.
De meeste dromen zijn bedrog maar af en toe een beetje helpen is ook leuk. En dan bedoel ik natuurlijk niet 100x de refresh-button aanklikken om meer hits te krijgen. Je kan familie of een kennis uitnodigen om dag en nacht gefilmd te worden, zelf allerlei quizzen bedenken of je kan dit!
Publiceer je eigen boek. Geen geleur met manuscripten, alles wordt uitgegeven. We hebben op werk al gesproken over een sleutelroman, maar toen haakte sommigen af, want die zouden er problemen mee krijgen. Dan wachten tot die weg zijn (persoonlijk vind ik dat je moet trappen als je er middenin zit en niet pas natrappen als je vertrokken bent). Ook leuk om verslagen te bundelen, memoires, een zoveel jarig huwelijkscadeau, of afscheidscadeau. Een reisverslag van je droomreis (kijk hier voor de oudste weblog ter wereld, inderdaad een reisverslag). Zo is de organisatie erachter ook begonnen.Er is heel veel mogelijk. En er valt zelfs geld mee te verdienen. Grote vraag blijft echter, als al niemand je log leest, waarom dan de posts bundelen?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?