<$BlogRSDUrl$>

zaterdag 17 januari 2004

Michael Jackson is dood 

De hele wereld is weer gestopt met draaien, want Michael Jackson staat weer eens voor de rechter en iedereen kijkt mee. Het was zelfs live op CNN.
Het arriveren en vertrekken dus, want in de rechtzaal mogen geen tv-camera's.
Het begon voor Michael Jackson allemaal met de Jackson Five. Samen met zijn broers lekkere plaatjes maken, hoewel toen al duidelijk was dat de broers er voor de versiering bij stonden. Snel ging Michael solo, wat leidde tot de klassieker der klassiekers, Thriller.
Wie heeft hem niet. Best verkochte album ooit en dat zal het waarschijnlijk altijd wel blijven. Daarna ging het mis. Mijn vermoeden is dat hij tijdens de opname van een Pepsi-commercial (wie doet dat dan ook) is overleden aan de gevolgen van verbranding. Bekend is dat zijn haren toen in de fik vlogen. Volgens mij was het toen over en uit, maar Michael Jackson is zo'n enorme geldmachine, waar heel veel mensen veel aan verdienen,dat ze een stand-in hebben genomen en die steeds verder is verbouwd en steeds minder op het origineel lijkt. Kennelijk is deze stand-in ondertussen gek geworden van het krankzinnige leven als Michael Jackson waardoor allerlei uitwassen zich voordeden. Of hij schuldig is aan sex met minderjarige kinderen, ik heb echt geen idee, maar de laatste keer dat Michael Jackson vanwege zijn muziek in de publiciteit kwam is al heel lang geleden. Maar niet getreurd........ hij is er ook nog!


This page is powered by Blogger. Isn't yours?